ETUSIVU ::
   
YHTEYSTIEDOT

Voit olla yhteydessä yhdistykseen kaikissa  P.R.E. hevosia koskevissa asioissa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@finpre.fi.
Vastaamme niin pian kuin suinkin, mutta otathan huomioon, että pyöritämme yhdistystä oman työn ohessa. Käytä siis hyväksi myös mahdollisuutta kommunikoida facebook sivun kautta! Aina kannattaa kysyä!

Ota yhteyttä meihin osoitteella info@finpre.fi

Jäsenasiat: Rea Koskinen

ANCCEen liittyvää asiointia koskevat kysymykset, kuten hevosten rekisteröintiä, omistajanvaihdosta, kantakirjauksia  ja kasvatustoimintaa koskevat paperiasiat Jeppe Maarit Puuperä. 

Mikäli haluat tietoja ulkomailla myytävänä olevista P.R.E. hevosista tai kysellä kokemuksia hevosen ulkomailta ostamisesta, suosittelemme kyselemään hevosihmisiltä esimerkiksi facebookryhmästä P.R.E., P.S.L. ja Lipizza. Yhdistys ei voi ottaa kantaa eri kasvattajien ja hevosvälittäjien suhten, sillä emme ole kaupallinen toimija. Yleisenä ohjeena kuitenkin kehotamme olemaan tarkkana hevosen papereiden suhteen. Ja kuten hevoskaupoissa aina, mitä tarkemmin tunnet hevosen historian, sitä varmemmilla vesillä kuljet.