ETUSIVU :
   
 
TAPAHTUMAT

28.8.2016 järjestimme yhdessä Taratin (Tammelan ratsastajat), Fialin (Suomen lusitanoyhdistyksen) ja SFHY:n (Suomen friisiläishevosyhdistys) kanssa Barokkipäivän Ypäjällä. Tapahtumassa ratsastettiin 5 luokkaa, palkittiin vuoden Barokkimestari ja P.R.E., Lusitano ja Friisimestarit. Vaikka kyseessä olikin kouluratsastuskilpailu, oli päivän teemana yhdessä tekeminen, viihtyminen ja ystävyys; päätavoitteena tuoda esiin näitä hienoja hevosia sekä viihdyttää yleisöä. 

Tilaisuudessa esiintyi paljon upeita hevosia, mm. Rohanin ritarit. Tanja Ukkonen kuvasi kaiken, hänen kuviaan pääset ihailemaan Emman ja Armaksen kuvan yläpuolelta olevasta linkistä. Kattavampi kuvaus onnistuneesta päivästä tulee myöhemmin.
facebook

 tanja ukkosen kuvat

Sponsoreiksi saimme Vetcaren, Caballo Spainin, Sollhedsin, Biofarmin, Ratsuriihen, Caballo Pro Shopin, Luontoäidinhevoset ja Stud farm Ojeroson, Klaran sekä Jouhikorut 

  Tampereen FinPre pöydän ääressä tavattiin paljon uusia ja vanhoja tuttuja. Rohkaisimme barokkihevosten omitajaia mukaan elokuun Barokkipäivään ja kerroimme näistä ihanista hevosista vierialijoille, joita varmaankin Armas Zarzo II:n, Emman ja tanssityttöjen esittämä espanjalainen esitys veti puoleemme. Kiitos taas kaikille mukana olleille! 

Tampereen hevosmessut 2.-3.4.2016
Kuvia 

FinPren pöydän äärellä kävi kiva kuhina. Tami herätti ansaittua huomiota upealla ulkomuodollaan ja otti rauhallisesti vastaan rapsutuksia ja silityksiä. Ihmisillä oli paljon kysymyksiä PRE hevosista, muutama vierailija oli tullut messuille juuri tätä varten. Yksi tärkeä tieto, jonka saimme välitettyä oli se, mitä PRE oikeastaan tarkoittaa, "andalusialainen" sitävastoin oli "tiedossa". Täsmensimme auliisti nimitysten eroa. Kuvia Horse Fairista

FINPREjärjesti yhdessä Cavallo Pro Sopin kanssa Mini Wahlbergin luennon "Hevosen liikemekaniikka" Puistolassa Aurinkotallilla. Antoisaa luentoa ja demoa oli seuraamassa innokas porukka. 

Yhdistyksemme on noteerattu Anccessa, meistä oli maininta Anccen julkaisussa "EL CABALLO ESPAÑOL MAGAZINE"